Personlig balance

Styrk dit inde lederskab

Den moderne virksomhed ved hvor vigtigt det er at kunne fastholde sine gode medarbejdere, samt at kunne skabe rammerne for et helhedsorienteret sundt arbejdsmiljø.

“Det jeg har fået her, er det jeg har savnet, det giver mig RO og en klarhed”

– Sofie, tidligere stressramt deltager

 

Til virksomheden

Den moderne virksomhed ved hvor vigtigt det er at kunne fastholde sine gode medarbejdere, samt at kunne skabe rammerne for et helhedsorienteret sundt arbejdsmiljø.

Mange virksomheder har fokus på, og erkender vigtigheden af sygdomsforebyggelse, og ledere i dag ved hvor vigtigt det er at kunne fastholde sine gode medarbejdere, samt at kunne skabe rammerne for et helhedsorienteret sundt arbejdsmiljø.

miracle, bible, young

Hvad arbejdsgiver kan forvente

Med vores forskellige erfaringer, ønsker vi at motiverer og giver redskaber til at skabe et mere energifyldt, kreativt og sundt arbejdsmiljø. Mennesket er den vigtigste og stærkeste ressource i en virksomhed. Det er vigtigt at få krop og sind ud af stresstilstanden.

En effektiv metode er et isoleret ophold i rolige omgivelser, hvor man arbejder helhedsorienteret med at reducere den fysiske stresstilstand, afdække årsagerne samt lægge en plan for, hvordan man undgår at komme i en lignende tilstand igen.

Unikt sted midt i naturen

Vi har designet et unikt sted midt i naturen, til forebyggelse og behandling af stress, depression, udbrændthed eller tiden efter en livskrise – i samarbejde med naturen.

Beliggende i naturskønne omgivelser

Forløbet foregår i Stensbæk plantage på Stensbæk Højskole,
som er beliggende i naturskønne omgivelser nær Gram i Haderslev Kommune. Et sted der er indrettet til at give ro og mulighed for fordybelse – et rigtigt frirum.

Til den ansatte

Står du lige nu med et fundament, hvor du kan relatere til ikke at være den ønskede udgave af dig selv? Har du brug for tid til balance, nye strategier?

Har du brug for at:

Hvad arbejdsgiver kan forvente

Har du brug for at genfinde dit indre lederskab, måden du leder dig selv på, som viser sig i dine resultater i den fysiske verden, i din krop, i din livsstil og i dine resultater.
Sindet er drivkraften bag enhver succes, derfor vil vi have fokus på at skabe ro, og videregive den ultimative kombination af veldokumenteret teknikker og mentale øvelser til, at der kan opnås succes på både det fysiske-, mentale- og materielle plan.

Du vil få strategier og meditationer, og tilbudt træning i at tage hurtige positive beslutninger, blive den bedste udgave af sig selv – igen?

“Jeg har følt glæde – for første gang i lang tid”

 

– Dorthe, tidligere stressramt deltager

Målsætning med vores ophold

Praktisk om opholdet

Alle deltagere får deres eget værelse, som er indrettet individuelt og afslappet. Ved ankomst får deltagerne en vejledning i opholdets muligheder, samt en individuel vejledning og en handlingsplan/skema der arbejdes på mens de er her, og som gennemgås inden afslutning af forløbet.

Stedet er tilpasset deltagernes behov med en skemalægning af døgnet, og med det formål at deltagerne kan øve sig i at genfinde balancen mellem hvile og aktivitet.

Hvad koster et ophold:
Intensivt personligt forløb inkl. alt på opredt enkeltværelse (man-fre) kr. 12.500, – Max. antal deltagere 13, minimum 5 deltagere.