Lise Skole Høy

Om Lise Skole Høy

Jeg har hele mit arbejdsliv som sygeplejerske og privatpraktiserende psykoterapeut været optaget af menneskers trivsel, både i forhold til forebyggelse af manglende trivsel og behandling af årsagerne til mistrivsel. Mine mange arbejdsår i psykiatrien, og flere efteruddannelser har bidraget til min brede erfaring i forhold til alle psykologiske aspekter i mistrivsel og sygdom. 

I de seneste år har jeg været optaget af en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingsarbejde og med henblik på at fremme trivsel for det enkelte menneske, hvilket har ført til uddannelse indenfor healing, kroppens akupunkturpunkter, energiarbejde, mindset og massage.

Lise Høy 2

AromaTouch healingsmassage

Med en AromaTouch healingsmassage giver du både din krop og dit sind en mulighed for at finde ro. Olierne påvirker det limbiske system, der gemmer på vores humør, følelser og hukommelse. Derved påvirkes hele systemet på fineste måde. Man kan nærmest kalde det for intelligent massage, og cellerne i kroppen opnår homøostase, altså balance.

Der arbejdes med en nøje udvalgt rækkefølge af olier, og teknik til massagen. Olierne og massageteknikken får ikke kun indvirkning på din fysiske krop, men går ind arbejder med blokeringer både i dit nervesystem og de følelsesmæssige ubalancer, der skaber udfordringer i din krop.

Vi lader de essentielle olier arbejde for din dybe balance i dit nervesystem. Med en let berøring og en speciel teknik.

Varighed: 45 min.
Pris 600,00 kr.

Om CEB Behandling

En CEB-behandling tager udgangspunkt i dine fysiske, følelsesmæssige og mentale udfordringer. Vi bruger essentielle olier fra naturen til behandlingen. Aromaterapien har rødder langt tilbage i historien. Det har været kendt i mange år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter.

Når vi bliver ramt af fysiske udfordringer, påvirker det os følelsesmæssigt og mentalt, men også omvendt rundt. Når vi kommer i ubalance følelsesmæssigt og mentalt, kommer vores kroppe under pres, og der opstår nemt fysiske skavanker.

Olierne kan udgøre et naturligt alternativ til kemiske præparater. Vores kroppe er designet til at genkende olierne. For menneskets celler er nemlig meget lig planternes celler. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, altså indre balance. Og indre balance skaber ydre balance, og en direkte vej healing.

Der findes 19 forskellige protokoller. De er sammensat af mange forskellige olier, som er målrettet et problemområde fx hormonbalance, fordøjelse osv.

Behandlingen foregår på din ryg og under dine fødder, imens du ligger på min briks.

Varighed: 45 min. 
Pris: 600,00 kr. 

Flow og energihealing- en powerfuld behandling

Reiki healing er en meget powerfuld og effektiv energi behandling, samtidig med er selvebehandlingen utrolig blid og nænsom. I Reiki healingen arbejdes der med kroppens energisystem, og der hvor kroppen af forskellige årsager ikke er energimæssigt i flow.

Årsagerne til manglende flow eller stagnation i vores energibaner kan være forårsaget af mange forskellige grunde. Det er dog altafgørende for vores fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed at energien i vores kroppe er i harmonisk balance og bevægelse. Uanset om der tages udgangspunkt i forebyggelse eller behandling af allerede opståede blokeringer.

Hvordan foregår en behandling:
En Reiki healing foregår for det meste liggende fuldt påklædt på en briks. Healingen kan også foregå siddende, hvis du foretrækker det.  Energien strømmer til dig gennem behandlerens hænder, som hviler på din krop eller holdes få centimeter over kroppen.

Inden selve behandlingen har vi en kort samtale om, hvad du eventuelt ønsker jeg skal have særlig opmærksomhed på. F.eks. et  smerteområde. Efter behandlingen taler vi om din oplevelse, og hvis du har lyst vil jeg tilbyde dig, at dele de opmærksomheder jeg fik undervejs. Måske dette vil bringe dig til en større forståelse af dine udfordringer.

Varighed: 45 min.
Pris 450,00 kr. 

Terapeutisk Trivselssamtale med Aromahealing

Samtale med fokus på hvordan du lever et liv i balance med dine følelser og behov. Kort indblik i dine blokeringer med henblik på, hvordan du skruer op for din trivsel. Samtalen følges op med en aromahealing, hvor vi lader de essentielle olier blive din stemmegaffel, så du kommer til at stå i vatter med dig selv.

Vi tager udgangspunkt i dine udfordringer og dine behov. På hvilke områder ønsker du forandringer trænger til et løft.

Fysiske problemstillinger kan have deres rod i følelsesmæssige vanskeligheder. Dette er ofte på et ubevidstplan, men sammen har vi en mulighed for at finde ind til kernen af dette, så du kan skabe den forandring du ønsker. Vores krop er et spejl på vores indre, og omvendt. Vi har alle mulighed for at skabe forandring, så vi kan opnå bedre trivsel, glæde og tilfredshed.

Vi fokuserer sammen på hvilke muligheder du har for at skabe forandring her og nu, og hvordan du på længere sigt kan leve i fuldstændig i vatter med dig selv, dine ønsker og behov. At leve ud fra det jeg kalder din grundessens, hvor følelser af passion, positiv forventning, tilfredshed og kærlighed er omdrejningspunkter i dit liv.

Varighed: 90 min.  
Pris: 950,00 kr.

For mere information eller booking

Kontakt os på: 

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@stensbaekhojskole.dk

Lise Høy