Lars Høy

Om Lars Høy

Jeg har det meste af mit voksne arbejdsliv, arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende indenfor service og salg af pilleovne. Dette er fortsat en meget vigtig del af mit virke.

Jeg har dog gennem en
årrække blevet mere og mere optaget af healingsarbejde og aromaterapi, hvilket har haft en enorm indflydelse på mit eget liv, og bidraget til at jeg har uddannet mig indenfor healing og aromaterapiens mange muligheder. Jeg har derfor valgt at give andre muligheden for, at få erfaring for hvad healing og aromaterapien kan gøre for dem, ved at tilbyde behandling i forhold til disse områder.

Lars Høy

Aromatouch Behandling

Giv slip på anspændthed, stress og angst. Med en Aromatouch behandling giver du både din krop og dit sind en mulighed for at finde ro. Olierne påvirker det limbiske system, der gemmer på vores humør, følelser og hukommelse. Derved påvirkes hele systemet på fineste måde. Man kan nærmest kalde det for intelligent massage, og cellerne i kroppen opnår homøostase, altså balance.

Hvordan Foregår en AromaTouch Behandling?

Du ligger på maven med bar ryg. Behandlingen foregår fra toppen af dit hoved til din lænd. De essentielle olier trækker ind i huden på fineste måde, efterlader dig ikke fedtet, men med en duft af olier.

Der arbejdes med en nøje udvalgt rækkefølge af olier, og teknik til massagen. Olierne og massageteknikken får ikke kun indvirkning på din fysiske krop, men går ind arbejder med blokeringer både i dit nervesystem og de følelsesmæssige ubalancer der skaber udfordringer i din krop.

Vi lader de essentielle olier arbejde for din dybe balance i dit nervesystem. Med en let berøring og en speciel teknik.

AromaTouch Behandlingen Deles op i Fire Faser

1. Den Stressreducerende Fase:

2. Den Immunstyrkende Fase:

3. Den antiinflammatoriske Fase:

4. Balance og Ligevægts Fasen:

Varighed: 45 min.
Pris 600,00 kr.

Flow og energihealing- en powerfuld behandling

Reiki healing er en meget powerfuld og effektiv energi behandling, samtidig med er selvebehandlingen utrolig blid og nænsom. I Reiki healingen arbejdes der med kroppens energisystem, og der hvor kroppen af forskellige årsager ikke er energimæssigt i flow.

Årsagerne til manglende flow eller stagnation i vores energibaner kan være forårsaget af mange forskellige grunde. Det er dog altafgørende for vores fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed at energien i vores kroppe er i harmonisk balance og bevægelse. Uanset om der tages udgangspunkt i forebyggelse eller behandling af allerede opståede blokeringer.

Hvordan foregår en behandling:
En Reiki healing foregår for det meste liggende fuldt påklædt på en briks. Healingen kan også foregå siddende, hvis du foretrækker det.  Energien strømmer til dig gennem behandlerens hænder, som hviler på din krop eller holdes få centimeter over kroppen.

Inden selve behandlingen har vi en kort samtale om, hvad du eventuelt ønsker jeg skal have særlig opmærksomhed på. F.eks. et  smerteområde. Efter behandlingen taler vi om din oplevelse, og hvis du har lyst vil jeg tilbyde digat dele de opmærksomheder jeg fik undervejs. Måske dette vil bringe dig til en større forståelse af dine udfordringer.

Varighed: 45 min.
Pris 450,00 kr. 

For mere information eller booking

Behandlingen tager ca. 45 min.

Kontakt os på: 

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@stensbaekhojskole.dk

eat, spices, laurel