Corona Retningslinjer

Retningslinjer

På Stensbæk Højskole følger vi de retningslinjer og råd som myndigheder anbefaler. Hvis du er i tvivl om de gældende retningslinjer, kan du se dem her

Vi beder alle kursus-, retræte-, og eventdeltagere, overnattende, samt de som måtte tage imod behandlinger at kunne fremvise et gyldigt Coronapas. 

Aflysningspolitik

Som beskrevet i vores Handelsbetingelser, betaler vi hele kursusgebyret tilbage, hvis vi aflyser et kursus. Derfor er der også under Covid-19 tilbagebetalingsgaranti, såfremt der skulle opstå omstændigheder ift. sygdom, lockdown, mm.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi gør alle fællesarealerne grundigt rent hver dag. Vi har naturligvis håndsprit stående rundt omkring og opfordrer alle til at vaske hænder grundigt. Vi lufter ud dagligt, samt spritter håndtag og andre kritiske kontaktpunkter. Vi vasker alle håndklæder m.m. ved 90C., og vi følger de rengøringsregler, der bliver udstedet fra myndighederne.

Ekstra Foranstaltninger

Vi beder dig om at aflyse, hvis du føler dig sløj, har hoste, forkølelse eller andre sygdomstegn.

Det er en underlig tid vi er i lige nu, men vi kommer ud på den anden side, med alt hvad vi har lært.
Hvis vi er for overmodige bliver vi syge. Ved at følge de regler regeringen sætter op håber vi at kunne ramme den fine balance hvor vi alle passer på hinanden.

Så kære alle jer, mærk efter om I er klar til at komme på kursus og hvis I er, så skynd jer at tilmelde jer et af vores gode kurser. Vi tror på at der vil blive rift om kurser i Danmark i år, da det nok er de færreste der vil tage til udlandet på ferie.

Hilsen 
Stensbæk Højskole

For mere information eller spørgsmål

Kontakt os på: 

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@stensbaekhojskole.dk

7E6F66E8-DEAF-443D-A2C2-29E806CD5D15