Bestyrelsen

Jack Haahr Andersen - formand

Mit navn er Jack Haahr Andersen, 31 år, og bosat i Odense. På nuværende tidspunkt er jeg ansat som daglig leder på en restaurant og bar i Odense.

I foråret 2020 færdiggjorde jeg en Master of Science i Sports Business Management fra et privat universitet i Monaco. Under studiet var jeg i praktik i Danmarks Idrætsforbund, i deres Innovations Lab, hvor jeg var med til at starte et nationalt erhvervsnetværk op, SportsTech Denmark, i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Design Center og Innovations Fonden.

Min vision for bestyrelsen og Stensbæk Højskole, er at få skabt ro i organisationen, så ledelsen på stedet har muligheden fuldføre deres arbejde, samt at kunne videreudvikle Stensbæk Højskole. 

Jack

Henrik Møller

Autoriseret psykolog med privat praksis. Psykolog for Regionen og henvisninger fra lægerne. Supervisor for flere skoler og døgninstitutioner. Uddannelse og udøver i naturterapi. 

Jeg bor i Haderslev er gift og har 3 voksne børn. Jeg har været udøver, leder og træner i idrætsforeninger gennem 30 år. Ror nu kajak og vandrer meget i naturen.

Jeg er optaget af en mere helhedsorienteret tilgang til behandling og planlægger forløb på Stensbæk Højskole og særligt brug af den omkringliggende natur. Jeg ser et større potentiale i haven og naturen ved Stensbæk Højskole, som kunne udnyttes som terapihave og til naturterapi. 

2

Tom Knudsen - Suppleant

Jeg bor i Vojens med min kone. Jeg skolepædagog i Folkeskolen for elever med sårbarheder. Kranio-sakral terapeut siden 2006. Spejderleder i Det Danske Spejderkorps i Vojens. Bestyrelsesmedlem i Naturskolen Nørskovgård Haderslev kommune. 

Jeg er interesseret i natur, og hvordan Stensbæk Højskole kan udnytte potentialet med haven og skoven. Måske kunne der tilbydes kursus i friluftsliv på stedet. 

Vedtægter ll

Referat Fra Seneste Ordinære Generalforsamlingen