Jack Haahr Andersen - formand

Mit navn er Jack Haahr Andersen, 31 år, og bosat i Odense. På nuværende tidspunkt er jeg ansat som daglig leder på en restaurant og bar i Odense.

I foråret 2020 færdiggjorde jeg en Master of Science i Sports Business Management fra et privat universitet i Monaco. Under studiet var jeg i praktik i Danmarks Idrætsforbund, i deres Innovations Lab, hvor jeg var med til at starte et nationalt erhvervsnetværk op, SportsTech Denmark, i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Design Center og Innovations Fonden.

Min vision for bestyrelsen og Stensbæk Højskole, er at få skabt ro i organisationen, så ledelsen på stedet har muligheden fuldføre deres arbejde, samt at kunne videreudvikle Stensbæk Højskole.

Jack

Pernille Nissen - Næstformand

Jeg er 48 år og arbejder til dagligt som pædagog i en daginstitution. Jeg har arbejdet i samme institution i 18 år, og er vant til at samarbejde med en stor personalegruppe og forældre. På mit arbejde har jeg arbejdet en del med fodbad/fodmassage, afslapningsøvelser og yoga. Privat bor jeg i Odense og har to sønner på 18 og 22. Jeg bor sammen med Adam på 18 og vores kat.

Bestyrelsen på Stensbæk Højskole har mange nye visioner og ideer, som jeg gerne vil bidrage til med mine idéer og min gode energi. Jeg har de senere år arbejdet meget med min egen personlige udvikling og Stensbæk Højskoles værdier og grundlag stemmer overens med mine egne værdier.

I min fritid bruger jeg meget tid i naturen, går lange vandreture og dyrker yoga. Jeg bruger også meget tid i min have, samt på indretning og blomsterdekorationer. Jeg går op i at lave sund og smuk mad. Derudover bruger jeg tid på at finde ro og tid til refleksion i mit eget liv.

Pernille

Jørn Blander - Kasser

Jeg er 62 år og er selvstændig handymand på 9. år. Jeg kom på Stensbæk Højskole første gang på et kursus i 2012 og var over flere år frivillig med vedligeholdelse af bygninger. Meget er sket i mit liv på de ydre og indre planer siden da. Sidste år havde jeg brug for et skifte i mit liv og valgte at spørge om jeg kan bo på højskolen. Jeg blev taget godt imod og jeg bor nu i et af træhusene.

Jeg vil gerne bidrage til bestyrelsesarbejdet, da det er vigtig for højskolen at have en god bestyrelse med forskellige kompetencer. Jeg har kompetencer inden for vedligeholdelse af bygninger, økologisk havedyrkning og økonomistyring. Jeg har siddet i en del bestyrelser fra det lokale forsamlingshus og til en landsdækkende forening. Jeg har oftest i disse sammenhænge varetage opgaver af økonomisk karakter.

​Jeg vil gerne arbejde dialogbaseret og være med til at skabe rammerne for det gode og konstruktive samarbejde mellem alle aktive kræfter omkring højskolen. For mig er ord som åbenhed, tydelighed ærlighed og aktiv deltagelse vigtige. Jeg ser støttekredsen og de frivillige som vigtige for højskolens eksistens. Jeg ser at der er en stor potentiale for udvikling af Stensbæk Højskole. Det kræver blot, at vi er mange som finder fælles fodslag i at ville højskolen og hinanden.

Jørn

Henrik Møller

Autoriseret psykolog med privat praksis. Psykolog for Regionen og henvisninger fra lægerne. Supervisor for flere skoler og døgninstitutioner. Uddannelse og udøver i naturterapi.

Jeg bor i Haderslev er gift og har 3 voksne børn. Jeg har været udøver, leder og træner i idrætsforeninger gennem 30 år. Ror nu kajak og vandrer meget i naturen.

Jeg er optaget af en mere helhedsorienteret tilgang til behandling og planlægger forløb på Stensbæk Højskole og særligt brug af den omkringliggende natur. Jeg ser et større potentiale i haven og naturen ved Stensbæk Højskole, som kunne udnyttes som terapihave og til naturterapi.

Vivi Ravnskjær Terp

Jeg er bosiddende i Vojens sammen med min mand og to drenge. Uddannet teolog og diplomleder. Forstander ved Kirkens Korshær i Sønderborg, hvor vi har varmestue, herberger og familiearbejde.

Jeg er optaget af mindfulness og naturen i arbejdet med udsatte mennesker, er et spirituelt og åndeligt optaget menneske, og er i gang med en psykodynamisk terapeutuddannelse. Jeg har erfaring med bestyrelsesarbejde både fra den frivillige sociale verden og selvejende institutioner.

I bestyrelsesarbejde er jeg optaget af organisationsudvikling, økonomisk fundament, være- og bæredygtighed i bred forstand og ledelse.

Peter Kristensen - Suppleant

Jeg har været frivillig på Stensbæk højskole gennem det sidste halve år. Jeg er 22 år og snart færdig uddannet elektriker med en EUX. Jeg har planer om at søge ind på maskinmester uddannelse i Esbjerg til september. Jeg har tidligere været aktiv spejder, elevrådsformand, og haft interesse for ungdomspolitik i Esbjerg kommune.

Tom Knudsen - Suppleant

Jeg bor i Vojens med min kone. Jeg skolepædagog i Folkeskolen for elever med sårbarheder. Kranio-sakral terapeut siden 2006. Spejderleder i Det Danske Spejderkorps i Vojens. Bestyrelsesmedlem i Naturskolen Nørskovgård Haderslev kommune.

Jeg er interesseret i natur, og hvordan Stensbæk Højskole kan udnytte potentialet med haven og skoven. Måske kunne der tilbydes kursus i friluftsliv på stedet.

Referat Fra Seneste Ordinære Generalforsamlingen